pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Zatočte s kily navíc a zbavte se jich jednou provždy. Nic se řezat nebude, nebojte. Všechno je o stravě a pohybu. V plzeňském studiu Life Energy vám s tímto úkolem pomohou profesionálové, kteří vás analyzují a poté s vámi proberou další kroky.

 

Výživová konzultace s analýzou a jídelníčkem v Plzni

 

Součástí balíčku je také vstupní konzultace, při které proběhne převážení na speciální váze Tanita. Následně s vámi zkušený nutriční terapeut probere zjištěné výsledky a dosavadní způsob stravování. Nadváha, případně obezita, je často spojena se zdravotními problémy, které lze diagnostikovat a posléze sledovat díky metodě EAV, což je alternativní akupunktura s použitím elektrod.

 

Výživová konzultace s analýzou a jídelníčkem v Plzni

 

Přístroj Tanita zjistí množství vázané vody, vnější a vnitřní tělesný tuk, metabolický věk, klidovou spotřebu a rychlost metabolismu, lymfatický systém, hmotnost kalcia a minerálů v kostech. Na základě těchto hodnot vám vytvoří nutriční poradce jídelníček na míru. Jídelníček je na měsíc a obsahuje zdravé potraviny, na které je dotyčný zvyklý, a vyhovují mu. Součástí každého jídelníčku je i doporučená sportovní aktivita.

 

Výživová konzultace s analýzou a jídelníčkem v Plzni

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace