pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

S láskou vzpomínáte na své letní tábory, kde jste si vždy užili pár týdnů plných her a zábavy? Tak přesně to má pro vaše děti od 7 do 17 let připraven tábor Ztracená Atlantida.  Je tu pro ně přichystán tak obsáhlý program aktivit a činností, že se nebudou ani na chvíli nudit a ještě se mnohému přiučí. To vše díky občanskému sdružení Zicherka.cz, které tento tábor pořádá.

 

 

Místo, kde se tábor bude odehrávat, nese přízvučné jméno Životice u Dívčího Hradu a nachází se v okrese Bruntál v Moravskoslezském kraji. Areálem protéká řeka Osoblaha a okolí zde krášlí pohoří Zlatohorská vrchovina.

 

Zicherka, z. s. - Jeseníky - ilustrativní foto

 

V areálu se nachází tři krásné a plně vybavené sruby, samozřejmě i WC a sprchy s teplou vodou. Děti budou ubytovány v krásných stanech s podsadou. Pro otrlé jedince bude možnost vyzkoušet noc v indiánských týpí.

 

Zicherka, z. s. - Jeseníky - ilustrativní foto

 

Areál samozřejmě disponuje i vybavenou a moderní kuchyní, kde se budou 6x denně vařit dobroty pro děti (snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře, noční jídlo). Pitný režim bude zajištěn po celých 24 hodin (čaj, limonáda, voda s mátou).

 

Zicherka, z. s. - Jeseníky - ilustrativní foto

 

Na účastníky tábora čeká nejen bohatý program, ale i strhující příběh a krásné prostředí. Mohou se těšit na budování svého národa, stavění svého města či pevnosti, dobývání a rozšiřování svého království, uzavírání obchodu a spojenectví s jinými národy, budování své armády a v neposlední řadě na ně čekají i „kruté a nelítostné“ bitvy, které ověří připravenost vašich malých hrdinů.

 

Zicherka, z. s. - Jeseníky - ilustrativní foto

 

A aby toho nebylo málo, tak to vše bude podtrhnuto skvělými kostýmy, dobovými předměty, historickými kulisami a skvěle připraveným týmem. Děti samozřejmě nepřijdou ani o klasické táborové aktivity, jako soutěže, turnaje, úkoly, ohňostroj, zvířata, deskové hry, táboráky, ale také letní kino a na památku jim dokonce zůstanou i fotografie a videa.

 

Zicherka, z. s. - Jeseníky - ilustrativní foto

 

Nedaleko areálu stojí mohutný Dívčí Hrad. Tento hrad samozřejmě bude cílem výletu, stejně jako koupaliště v nedalekém městě Osoblaha. Táborníci se podívají i na zříceninu hradu Fulštejn a zařádí si v místním rekreačním rybníku. Pokud to však bude málo, prozkoumají i záhadu hrobky Gebauerů.

 

Zicherka, z. s. - Jeseníky - ilustrativní foto

 



Nemáte-li zrovna k dispozici automobil, nevadí. Najděte si vhodný autobusový či vlakový spoj.

VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace