pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pokud už vás nebaví ty klasické oslavy, kde si zábavu užijete  jen díky vyprávění vtipných historek sami sobě ve vaší hlavě, tak by to chtělo trochu zpestření, že? Díky 50% slevě můžete vaší párty rozproudit s rodeo býkem a výběrem 2 aktivit (shoď ho, skákací hrad, sumo ring, simulátor dojení, lukostřelba, bunde running) nebo bez býka, ale s výběrem ze 3 výše uvedených aktivit. Tak si je pojďme představit!

 

50% sleva na pronájem rodeo býka a dalších atrakcí po ČR

 

1. varianta: Rodeo býk a výběr 2 atrakcí (shoď ho, skákací hrad, sumo ring, simulátor dojení, lukostřelba, bungee running); původní cena: 30 000 Kč, při uplatnění voucheru s 50% slevou: 15 000 Kč.

2. varianta: Výběr 3 atrakcí (shoď ho, skákací hrad, sumo ring, simulátor dojení, lukostřelba, bungee running); původní cena: 20 000 Kč, při uplatnění voucheru s 50% slevou: 10 000 Kč.

 

Rodeo býk

Základní aktivita v první variantě, ke které si vyberete dvě další, dle vašeho uvážení. Elektrický býk je velmi oblíbená atrakce, kdy se snažíte co nejdéle vydržet v sedle. Určen je pro děti od 3 let a pro dospělé.

 

 

Shoď ho!

Velký nafukovací čtverec, dva bojovníci, dvě tyče a boj! Je třeba příkon 220 V do 50 m. Neustálý odběr 0,7 kW. Základní fyzická zdatnost nutností!

 

 

Skákací hrad

Ideální kratochvíle na dětskou párty. Vhodné pro 8 až 10 dětí do 11 let. Je třeba příkon 220 V.

 

 

Sumo ring

Vžijte se do rolí japonských gladiátorů! Díky zvětšovacím oblekům několikrát znásobíte svůj objem, takže vás čeká pěkná fuška. Určeno pro děti od 15 let.

 

 

Simulátor dojení krávy

A kde jinde si to my – v kancelářích tvrdě makající Pražáci – máme asi tak vyzkoušet? To máme jet někam na vesnici?

 

50% sleva na pronájem rodeo býka a dalších atrakcí po ČR

 

Lukostřelba

Další z aktivit, které si běžný městský člověk jen tak nevyzkouší. Budete střílet kvalitními luky do speciálních terčovnic duralovými šípy.

 

 

Bungee running

Velmi namáhavá forma běhu, během kterého běháte s připevněným gumovým lanem na zádech. Jen ti nejsilnější vyhrají. Interní tip – pokud položíte na trať bonbony nebo jiné mňamky (třeba i ty v lahvi), značně se tím zvýší závodníkova motivace!

 

50% sleva na pronájem rodeo býka a dalších atrakcí po ČR

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace