pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Chcete něco změnit na své vizáži? Vyzkoušejte služby studia Andanika. Zdejší profesionálové vám pomohou najít účes, barvu vlasů a vhodný střih. Vyčistí pleť, zjemní vrásky a póry účinnou kosmetikou a také vás naučí, jak se správně nalíčit, aby vám to slušelo. 

 

Kompletní proměna vzhledu v brněnském studiu Andanika

 

Nejprve vás čeká konzultace a poradenství o barvě vlasů, vytvoření slušivého střihu, trendy účesu a poradenství o typu pleti a líčení. Dále přijde na řadu barvení a melírování vlasů, jelikož nádherně a přirozeně melírované tóny lesklých vlasů zvýrazní krásu každé ženy. Současně se naučíte, jak vylepšit vzhled obličeje pomocí rozmístění barvy.

 

Kompletní proměna vzhledu v brněnském studiu Andanika

 

Následně přijde na řadu mytí a péče o vlasy narušené, suché, krepaté, nebo jemné. Pro každý typ vlasů existuje řešení, jak je ozdravit, uhladit nebo jim dodat objem. Kreativní střih dodá vlasům bohatost a perfektní vzhled.

 

Kompletní proměna vzhledu v brněnském studiu Andanika

 

Finální účes a styling se skládá z úpravy foukanou, žehlením nebo kulmováním do vln do hladkého účesu nebo výčesu. Profi vizážistka vás nalíčí podle současných trendů, vybere správné barvy, rozjasní pleť za použití správného make-upu a vytvoří líčení, které vám bude nejvíce slušet. Můžete si vybrat denní nebo líčení pro večerní příležitost. Celá proměna bude zdokumentována a fotografie budou dodány e-mailem.

 

Kompletní proměna vzhledu v brněnském studiu Andanika

 

Nutné objednání předem na telefonním čísle +420 604 822 228. Zrušení termínu rezervace minimálně 24 hodin předem.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace