pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Ačkoli zní WAPA TAPA spíše jako válečný pokřik domorodých kmenů, nemusíte se bát, že byste se stali obětí nějakého obskurního rituálu. Jediný rituál, který na vás v této pražské restauraci čeká, je společná konzumace jídla ve dvou.

 

Kuřecí nugetky s kroketami a pivem pro 2 v Praze

 

Ať už se vám nechce doma do vaření, chcete si jednou za čas dopřát dobré jídlo v restauraci nebo máte masožravého kamaráda, s kterým si rádi poklábosíte u dobrého jídla a půllitru piva, restaurace WAPA TAPA v pražských Nuslích vám nabídne to pravé. Neseďte proto doma, nasedněte na tramvaj a dorazte na zastávku Ostrčilovo náměstí nebo Svatoplukova.

 

Kuřecí nugetky s kroketami a pivem pro 2 v Praze

 

V příjemném prostředí stylově zařízeného interiéru si každý z vás naplní břicho 150 gramy kuřecích nugetek a stejným nožstvím bramborových kroket. Aby byl tento chuťový zážitek podtržen, dostanete k nugetkám i domácí tatarku. To vše pak můžete zalít zlatavým mokem Hubertus nebo Staropramen.

 

Kuřecí nugetky s kroketami a pivem pro 2 v Praze

 

Rezervace předem není nutná, stačí si s sebou přinést vytištěný voucher.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace