pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Ačkoli si to mnozí neuvědomují, užitečnost lžíce na boty by v žádném případě neměla být podceňována. Ať už svá chodidla obouváte do šněrovacích nebo nazouvacích bot, taková lžíce může celý proces obouvání proměnit v rychlejší, pohodlnější a také příjemnější činnost. A k tomu potěší i fakt, že je obouvání pomocí lžíce šetrné k vašim botám.

 

 

Je jedno, jestli vás trápí bolesti zad, nebo jste omezováni leností, díky této 94 cm dlouhé lžíci se ohýbání kvůli vašim botám stane dávnou minulostí, na niž budete jen s nostalgií vzpomínat.

 

Kvalitní kovová lžíce na boty s vlastním potiskem

 

Výrobním materiálem se stalo kvalitní železo, díky němuž si můžete být zcela jisti, že se vám lžíce při každodenním používání ani omylem nezničí. A že výrobce při výrobě lžíce myslel opravdu na všechno, dokazuje přítomnost zahnutého zobáčku, který zajišťuje možnost praktického umístění lžíce všude tam, kde vám bude nejméně překážet.

 

Kvalitní kovová lžíce na boty s vlastním potiskem

 

Přítrž nudným jednobarevným lžícím učiní možnost nechat si tento praktický nástroj potisknout vlastním nápisem. Lžíce se tak stane nejen velmi užitečným pomocníkem, ale i zajímavým dekorativním prvkem do bytu.

 

Kvalitní kovová lžíce na boty s vlastním potiskem



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace