pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Prstů na rukou máte deset a všechny můžou být krásné. Stačí jen zajít do salonu Beauty a nechat si udělat manikúru s některou z procedur. Lakování pomocí technologie shell lak nebo vyživující a zjemňující parafínový zábal.

 

Manikúra + shell lak nebo parafínový zábal v Praze

 

Parafínový zábal

Parafín používaný pro zábaly je speciální vosk, který se používá k léčebným i kosmetickým účelům a vyniká svou úžasnou schopností zadržovat teplo. Parafínový zábal působí blahodárně zejména na suchou a popraskanou pokožku, kterou vyživuje, zvlhčuje a zjemňuje. Příznivě působí také na bolesti kloubů, svalů a zklidňuje nervovou soustavu.

 

Manikúra + shell lak nebo parafínový zábal v Praze

 

Shell lak na nehty

Unikátní nová technologie Shell lak umožňuje nejšetrnější aplikaci bez jakéhokoliv poškození nehtů. U ostatních gel-laků je nutné povrch nehtů přepilovat pilníkem a při odstranění lak odbrousit. Před nanesením a při odstraňování Shell laku se nehty nepilují, proto nedojde k žádnému jejich oslabení. 

 

Manikúra + shell lak nebo parafínový zábal v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace