pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Léto je již u konce a s ním i opalování u vody. Krásného opálení se však nemusíte vzdát. V soláriu se spolehlivě opálíte za každého počasí.

 

Permanentka do solária na rok v salonu Bellezza wellness

 

Opalování v soláriu je nejen estetické, ale také zdravotně nezávadné – UV trubice, které se v salonu používají, neobsahují člověku nebezpečné UVC záření. Navíc máte na rozdíl od pobytu na přímém slunci kontrolu nad intenzitou a délkou opalování.

 

Permanentka do solária na rok v salonu Bellezza wellness

 

Personál salonu Bellezza klade důraz na zdraví klientů, proto se zde používá špičkové horizontální solárium Luxura 530 SLi, vybavené celkem čtyřiceti pěti UV trubicemi o výkonu 100W, čtyřmi obličejovými výbojkami a tělovou i hlavovou ventilací. Pro ještě příjemnější zážitek z opalování si můžete zapnout svůj MP3 přehrávač.

 

Permanentka do solária na rok v salonu Bellezza wellness

 

Nutné objednání předem na tel. čísle +420 602 501 150. Zrušení je možné max. 24 hodin před domluveným termínem, v opačném případě voucher propadá.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace