pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Někdo si s Mexikem jako první spojí tequilu. Pro další skupinu lidí je ale přednější jejich specifická a vynikající kuchyně. A pokud se vám nechce tak daleko cestovat, plato plné mexických dobrot vám připraví tým kuchařů pod taktovkou šéfkuchařů Petra Hlouška a Petra Němčoka z pražské restaurace U Kroužků.

 Plato plné mexických dobrot v pražské restauraci U Kroužků

 

Restauraci U Kroužků naleznete na pražském Žižkově a můžete se těšit na opravdový zážitek. V kuchyni se používají výhradně základní čerstvé a kvalitní suroviny. Personál je vyškolen vrchním sládkem z plzeňského pivovaru a točí se zde legendární světlý ležák Pilsner Urquell 12°, Velkopopovický Kozel Černý 10°, Radegast Originál 10°, Gambrinus Nefiltrovaný 12°.

 Plato plné mexických dobrot v pražské restauraci U Kroužků

 

Restaurace má dlouholetou tradici. Založena byla v roce 1933 paní Kroužkovou. Tato restaurace byla vždy vyhlášená výbornou kuchyní. Dokonce si to zde zamiloval i pan Werich. Díky pohodové domácí atmosféře se zde budete cítit opravdu příjemně, stejně jako svého času on.

 

A co, že vás čeká na tomto fantastickém, dobrotami nabitém talíři?

 Plato plné mexických dobrot v pražské restauraci U Kroužků



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace